2011-11-21

Дървени детски легла Rhapsody

Дървени детски легла Rhapsody

   Ако искате децата ви наистина да зaобичат своите спални, трябва да създадете за тях привлекателна среда и детска радостна атмосфера, където те не просто да спят, но и да играят и да им е приятно и забавно. Именно върху това са работили от компанията CedarWorks, създавайки невероятните детски легла Rhapsody, които са в състояние да предложат на малчуганите всичко това, за което те си мечтаят. 

Едва ли е правилно да наречем мебелните продукти по-долу "детски легла", поради простия факт, че последното нещо, което децата биха си помислил, докато са в тях е сън. Те са много повече от едно легло. Представляват по-скоро дървена къщичка за игра с едно или две легла, подходяща и за двата пола, тъй като е в естествения цвят на дървото в съчетание с ярки акценти в синьо, червено, жълто и други. Перфорираните в дървото мотиви на тема животни, риби, птици, цветя и т.н. позволяват циркулация на въздуха и светлина.

Това легло не е просто невероятно готино и атрактивно, но също така и много практично и функционално, тъй като не заема много място и може да се побере във всяка малка стая. Оборудвано е с чекмеджета и разни други места за съхранение.

Може би "въображение" е ключовата дума, която най-добре характеризира тези легла, тъй като те успяват да се съберат в един миниатюрен свят, който децата могат да "персонализират" в начин, по който те желаят. Възглавници, пързалки, играчки, тебеширени дъски - всички тези елементи увеличават креативността на хлапетата, както и способността им да си взаимодействат едни с други.

Hobyto.com

рекламирай тук
рекламирай тук
Къща в стил Флинстоун в Малибу

Къща в стил Флинстоун в Малибу

Каменния дом, копие на пещерата на известните анимационни герои Фред и Уилма Флинстоун, не е туристическа атракция, а реално съвременно архитектурно творение, чийто собственик е американския актьор и продуцент Дик Кларк.
 
Дървени детски легла Rhapsody

Дървени детски легла Rhapsody

Ако искате децата ви наистина да зaобичат своите спални, трябва да създадете за тях привлекателна среда и детска радостна атмосфера, където те не просто да спят, но и да играят и да им е приятно и забавно. Именно върху това са работили от компанията
 
Комфортен и красив дом с изглед към езеро Остин в Тексас

Комфортен и красив дом с изглед към езеро Остин в Тексас

The Peninsula Residence е проектирана от Bercy Чен Студио и има привилегировано разположение, което позволява красивата и реализация на езерото Остин в Тексас. Ето и няколко думи от архитекти:
 
15 странни къщи по цял Свят

15 странни къщи по цял Свят

Няма ограничения за въображението на хората, лудостта и творчеството, както се вижда в тези странни конструкции. Предлагаме ви един списък със странните къщи в света, някои от които със сигурност никога и никъде не сте виждали.
 
Няколко стари "бабини" хитринки за блестяща кухня

Няколко стари "бабини" хитринки за блестяща кухня

Може кухнята ви да не е обзаведена по последен писък на модата и техниката, но пак да е уютна, красива и да събира цялото семейство. Най-важното е да е чиста. Да я поддържате при всекидневното готвене, миене на съдове, дребни инциденти и то без много усил
 
Content